Leslocaties

Vrijetijd centrum Jabbeke

Het Vrijetijd centrum is gelegen te Jabbeke 8490, Vlamingveld 40.

In het Vrijetijd centrum te Jabbeke kunnen we gebruik maken van een danszaal aangelegd in parket. Door het grote aantal spiegels kun je steeds je eigen moves bewonderen en kan de lesgever jullie helpen waar nodig.

SPC Hof ter Straeten

SPC Hof ter Straeten is gelegen te Varsenare 8490, Hof van Straeten 2.

In SPC Hof ter Straeten te Varsenare kunnen we gebruik maken van een danszaal aangelegd in parket. Ook een aantal lessen gaan door in de CREA en IDEA. Door de spiegels kunnen je steeds je eigen moves bewonderen en kan de lesgever jullie helpen waar nodig.

De Schelpe Snellegem

De Schelpe is gelegen te snellegem, Eernegemweg 32, 8490 Jabbeke.

In De Schelpe te Snellegem kunnen we gebruik maken van de volledige sportzaal. Hier is de ondervloer voor ballet een grote meerwaarde aangezien alle oefeningen die tijdens deze les worden gedaan.

Medewerkers

Onze vaste medewerkers die dagelijks achter de schermen meewerken.

Foto v.l.n.r.: Mark C., Jantina H, Valerie B., Sofie S, Bo M, Lena P., Lien V., Liliane C., Roy B.
Niet op de foto: Robine V, Sarah D.

Lesgevers

De lesgevers van dansclub VARYA die zich dagelijks inzetten om de beste choreos te maken en het beste uit de danser naar boven te halen.

Info

Ongevallen formulier

Bij een incident of ongeval kan het ongevallenformulier van de verzekering steeds worden ingevuld, Deze is via deze link te vinden. Zo beschikken alle partijen direct over de correcte gegevens.

Mutualiteit bijdrage

Vergeet niet dat jouw mutualiteit (binnen bepaalde grenzen en met een jaarlijks plafond) misschien een deel van jouw bijdrage terugbetaalt. De nodige formulieren kunnen via je account op Ledenbeheer.be gedownload worden. Indien er zich problemen voordien kunnen de formulieren van de mutualiteit in kwestie meegebracht worden naar de les en afgegeven worden aan de lesgever.