Kleuter expressie

Kleuterexpressie is er voor de allerkleinsten van 3 jaar tot 5 jaar. Deze dansles is een mix van bewegen op alle muziek die leuk is. Dit kan zowel een choreo zijn op de grootste hit van het moment, als een zacht en expressief nummer waar veel gevoel kan in gelegd worden. En natuurlijk hoort daar ook een grote portie plezier bij!

Kleuterdans is een combinatie van zowel dans als expressieoefeningen voor de jongste dansertjes. Tijdens deze oefeningen wordt oog-handcoördinatie, ritmegevoel, creativiteit… op een speelse manier gestimuleerd.

De lessen worden steeds ingekleed in een thema om de leefwereld van de kinderen zoveel mogelijk te betrekken en fantasie te prikkelen. Naast de oefeningen, leren we ook choreografieën aan op al wat hip is voor hun leeftijd.

Het belangrijkste is dat de kinderen een grote portie fun beleven en zich vrij kunnen uitdrukken in hun dans!!! Onze lesgeefsters Naio & Kjenta geven telkens het beste van zichzelf.

 

Naio

Naio

Kjenta

Kjenta

Onze werking

VANAF 3j

Bij ons zijn ook de allerkleinsten welkom. Is jouw peuter toch nog iets te jong om het naar z’n zin te hebben, aarzel dan niet om het volgend seizoen nogmaals te proberen.

GRATIS PROEFLES

Iedereen is welkom om een eerste les gratis te volgen. Bevalt het niet of is je peuter nog te jong? Probeer het volgend seizoen gerust nog eens. 

OPEN LES

Zo’n 3 keer per semester is er een open les. Dat wil zeggen dat jij als ouder welkom bent tijdens de les en kan komen kijken hoe jouw kapoen het ervanaf brengt.

THEMA

Elke les wordt ingekleed in een leuk thema. Er wordt gedanst, verteld en gefantaseerd binnen dit thema. De kinderen mogen steeds verkleed zijn of ene leuk atribuut meebrengen.